Nuorisovaihto

Haluatko nuorisovaihtoon ulkomaille? Suomen Rotaryn verkkosivuilta saat lisätietoja.

Loimaan Rotaryklubin nuorisovaihdosta vastaa nuorisovaihtoasiamies Vesa Parttimaa, puh. +358 (0)50 349 3288.

Kauden 2018-2019 vaihto-oppilaat

Mandi Laukkanen Argentinassa. Instagram: @mandoliinimies,  laukkanenmandi@gmail.com

Catalina Gimenez Argentina

Kuvassa: kauden 2018-2019 presidentti Kalle Huitti ja edellisen kauden vaihto-oppilas 2017-2018 Madeleine Mattila, Argentiinasta Cata sekä lähtevä vaihto-oppilas Mandi Laukkanen.

Täältä voit lukea Madeleinen vuodesta lisää…

Kuvan mahdollinen sisältö: 4 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, ihmiset seisovat ja sisätila

Kauden 2017-2018 vaihto-oppilaat

Madelein Mattila Coloradossa.
Garrick de La Combe Washingtonin Yakimasta.

Kuva: LL / Maija Paloposki
Garrick tähtää avantouinnin maailmanmestariksi. Lue Loimaanlehden artikkeli.

Kauden 2016-2017 vaihto-oppilaat

Alina Mäkilä läksi vaihto-oppilaaksi Brasiliaan kaudeksi 2016-2017. Alinan blogia voit seurata tästä.

Rennan Mesquita tuli Brasiliasta Loimaalle vaihto-oppilaaksi.
Rotary Cachoeiro Oeste Facebookissa
Rotary Club de Cachoeiro de Itapemirim – Oeste

Kauden 2015-2016 vaihto-oppilaat

Kaisa Vanha-Perttula oli vaihto-oppilaamme Yhdysvalloissa. KV-P
Lewistown Rotary Club

Lewistown RK Facebookissa

Amanda Phillips  Floridasta oli Loimaan klubin vaihto-oppilas. Amandan esittelyn voit lukea tästä.
Winter Springs RK facebookissa

Kauden 2013-2014 vaihto-oppilaat

Nathalia Loimaalla vaihto-oppilaana viihtyi brasilialainen Maria Nathália de Melo Marques,
Nathálian facebook-sivu ja blogi.
Vastaavasti klubimme Brasiliaan lähettämä vaihto-oppilas Heidi Huttunen on pitänyt blogia vaihto-oppilasvuodestaan.

Heidi ja Risto